Όλοι μας έχουμε γεννηθεί από το ίδιο υλικό. Ποιος θα είσαι, ποιος θα γίνεις.. Μερικοί γεννιούνται ηγέτες, πραγματοποιώντας μεγάλες αλλαγές μεταξύ των ανθρώπων τους. Άλλοι γεννιούνται στην μετριότητα, ζώντας μια συνηθισμένη ζωή. Για κάποιους όμως, η ζωή θα είναι μια διαρκής πάλη, προσφέροντάς τους μηδέν ευκαιρίες..

Πως όμως το τίποτα μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι;

 

 

Το σχολείο ήταν το μοναδικό μέρος που ο Μηδέν απολάμβανε προσοχής. Εκεί έμαθε σημαντικά πράγματα για τις αξίες, όπως για παράδειγμα, τη δική του αξία στην κοινωνία και πως ήταν απαγορευμένο γι’ αυτόν, να πολλαπλασιάζεται.

Τα παιδιά κάποιες φορές έκαναν τον Μηδέν να νιώθει σαν ένας αριθμός αρκετά μεγαλύτερος. Στην πραγματικότητα όμως, ήθελαν να του δείξουν πως το μηδέν είναι μηδέν, από όποια πλευρά και αν το κοιτάξεις..

Όσο ο Μηδέν μεγάλωνε, ακολουθούσε ένα μοναχικό μονοπάτι. Παρά τον περιορισμένο του αριθμό, αισθανόταν πως είχε κάτι να προσφέρει. Δεν επέτρεπε ποτέ να τον απογοητεύσουν άσχημες καταστάσεις. Δεν ήθελε να μετατραπεί σε έναν αρνητικό αριθμό.

 

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Μηδέν ξύπνησε με κακοποιημένο και γεμάτο μώλωπες σώμα. Όμως αυτή τη φορά ήταν διαφορετικά.

Για πρώτη φορά ο Μηδέν αγνόησε τον μικρό του αριθμό. Στη συντροφιά της νέας του φίλης, ένιωσε σαν τρία ή ακόμα και σαν τέσσερα. Ωστόσο, η πιο υπέροχη αίσθηση ήταν αυτή του να ανήκει κάπου.

Μια ζωή γεμάτη μοναξιά, είχε αρχίζει να ξεθωριάζει στο παρελθόν, μαζί με την ιδέα ότι η αγάπη τους ήταν απαγορευμένη.

 

 

Όσο ο κόσμος γύρω του συνέχιζε χωρίς αυτόν, ο Μηδέν αναρωτιόταν πως θα μπορούσε να συνεχίσει χωρίς την αγάπη του..

 

Τα νεογέννητα γεννήθηκαν με το σημάδι του απείρου.

Του μεγαλύτερου και του πιο σεβαστού αριθμού που κόσμος είχε δει ποτέ.

Ο Μηδέν ήξερε πως από το τίποτα, δημιούργησε κάτι πραγματικά υπέροχο.

 

Το εκπληκτικό «Zero» είναι ένα στοπ καρέ animation που έχει κερδίσει δεκάδες βραβεία. Είναι δημιουργία του Christopher Kezelos, σε παραγωγή της Christine Kezelos.

zeroshortfilm.com

facebook.com/zeroshortfilm

Δείτε το video:

Διαβάστε επίσης:

Μοιραστείτε το:

Comments